Släpvagnar för höga krav

Sveriges starkaste & mest uthålliga skotersläp

4P Trailers

Sveriges starkaste & mest uthålliga skotersläp. Byggda för hand i Åsele, för att skapa kvalitet från grunden och möta Norrlands tuffa krav. Resultatet talar för sig själv.  4P Touring är flexibla släpvagnar som tål både väder och vind. Kanske är det just därför som de är våra mest populära modeller. För dig som behöver gott om plats att lasta en skoter och utrustning passar den stabila outline-modellen 380TX dig perfekt. Behöver du plats för mer är 445TXI perfekt. En inline-modell som följer bilen hjulspår för mer följsam körning.

Kom in till oss så hjälper vi dig att välja rätt släp

Oavsett och du behöver plats till utrustning och flera skotrar, eller ett mindre och smidigare släp som snabbt tar dig ut på vägen har vi släpvagnar för just dig och dina behov.

4P Touring är din väg till riktig frihet

Ett vinterlandskap ligger orört. En utflykt i sällskap med familj eller goda vänner väntar. När det inte ska finnas hinder för en gemensam tur ut på helgen är 4P Touring ett släp för dig. Med plats för två skotrar, bränsle och packning har 4P Touring gott om utrymme för allt som behövs till resan ut i den riktiga naturen – den riktiga friheten.

Ett släp som varar livet ut.

Ett bitande vinterklimat och krävande väglag har skapat vår produktionsanda som lyder helt enkelt: gör det ordentligt. För oss innebär det att arbeta igenom varje detalj grundligt. Att välja det bäst lämpade materialet och göra ett skotersläp som är lika smidigt och starkt, som stabilt och uthålligt.

Upptäck alla våra 4P släp

Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland.

Våra produkter

Vi är en fullserviceanläggning för hela Yamahas utbud. Vi har försäljning av både nya och begagnade fordon, reservdelar och tillbehör samt att vi har reparationer och service i vår verkstad på alla produkter.