Snöslungor med den modernaste tekniken

Gör grovjobbet till ett nöje

Yamaha Snöslungor

Yamaha är ett märke som förknippas med hög kvalitet och framstående produkter. Yamahas snöslungor anses vara en av marknadens bästa, hållbaraste och mest kraftfulla.

Yamahas snöslungor är bastanta, rejäla banddrivna maskiner med mycket hög kapacitet.

Bensindrivna tvåstegsslungor

Samtliga av Yamahas snöslungor är bensindrivna tvåstegsslungor utrustade med en kraftfull men tyst Yamaha fyrtaktsmotor med elstart som gör att man bara behöver vrida på nyckeln för att få igång motorn. Hydrostatisk transmission gör slungorna enkla att köra. Snöskruven har tandade skär som enkelt röjer undan vilken besvärlig snö som helst. De tar sig fram på slitstarka gummidrivband som ger bra fäste på alla underlag.

Riktningen på utkastet regleras elektriskt från handtaget, och kan vridas 230 grader. Listan på finesser är lång, förutom allt detta så har Yamahas maskiner dessutom arbetsbelysning vid handtaget, gasassisterad tippfunktion, automatiskt avstängningssystem, och mycket annat.

Upptäck alla våra modeller

Varje Yamaha-maskin, från motorcykel till utombordare och snöskoter, är konstruerad och tillverkad för att göra livet mera avkopplande och njutbart – och när det kommer till våra snöslungor: att göra grovjobbet till ett rent nöje!

Våra produkter

Vi är en fullserviceanläggning för hela Yamahas utbud. Vi har försäljning av både nya och begagnade fordon, reservdelar och tillbehör samt att vi har reparationer och service i vår verkstad på alla produkter.